Groep 4 Lisa/Robert

Hallo allemaal,

Welkom op de pagina van groep 4 van de Jozefschool.

Wij hebben tot de herfstvakantie al heel veel gedaan. Met rekenen maken we sommen tot 20 en leren we de eerste keersommen. Met spelling hebben we al 6 verschillende categorieën geleerd van Staal. We zijn veel aan het lezen en we lezen steeds mooier en sneller. We hebben ook heel veel leuke boeken.
Tijdens de kinderboekenweek hebben we het over voertuigen en "op reis" gehad. Dat was een erg leuk thema. We hebben veel vragen gesteld en die hebben we proberen te vinden in boeken, soms konden we ook vragen stellen aan mensen die ergens veel verstand van hadden. We mochten bijvoorbeeld met de klas in een echte bus kijken en de buschauffeur allemaal vragen stellen. We zijn naar een fietsenwerkplaats geweest, dat was ook erg leuk en we hebben er veel van geleerd. En zoals u kunt zien was er ook een echte tractor bij ons op school. We mochten er allemaal even inzitten. Als u goed kijkt ziet u dat we onze pyjama aan hebben, dat was de beloning die we hadden gekozen omdat we met de klas 200 muntjes hadden verdiend en gespaard: Een dag in pyjama naar school met onze knuffel, gezellig hoor!