Nieuws uit groep 1-2 b

Het cijferwinkeltje
Na de kerstvakantie zijn wij begonnen met het project 'Het cijferwinkeltje'. En dat betekent natuurlijk een winkel in de middenruimte maar ook een teltrap in de klas. En......heel veel tel en rekenactiviteiten.

teltrap

Sinterklaas
Vol verwachting klopt ons hart........(sorry, ik kreeg deze foto met geen mogelijkheid gedraaid!)

Herfstweer
In november kunnen we nog heerlijk buiten spelen! Kijk naar dit prachtige plaatje: spelende kinderen en die herfstkleuren op de achtergrond. Mooie lange schaduwen omdat de zon al veel lager staat. Heerlijk!!!

Kinderboekenweek
In het kader van de Kinderboekenweek werden de kleuters voorgelezen door de kinderen uit de bovenbouw. Prachtig om te zien hoe zorgzaam die kinderen voor de kleuters zijn. Kijk en geniet!

Hallo allemaal.....

We hebben weer zin in een nieuw schooljaar!!!