Snottebellenbeleid

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Zoals u in de nieuwsbrief van donderdag 4 februari heeft kunnen lezen zouden we u op de hoogte houden bij aanpassingen.
De aanpassing heeft te maken met het "snottebellenbeleid"' zoals u in de media heeft kunnen lezen.In de nieuwsbrief is vermeld en blijft actueel:

"Gezondheid en hygiëne maatregelen".
Net als in heel Nederland geldt dat kinderen en medewerkers thuisblijven bij verkoudheidsverschijnselen en koorts. In deze twee weken geldt dat voor iedere vorm van verkoudheid tenzij anders afgesproken met de leerkracht of IB. Als een kind koorts heeft blijft iedereen thuis. Pas wanneer de medewerker en of jullie kind 24 uur klachtenvrij is, zijn ze weer welkom. Bij het ontstaan gedurende de dag van klachten en bij twijfel worden ouders gebeld en verzocht hun kind te komen halen.

In de bijlage vindt u nog de aangepaste beslisboom bij klachten.

Een fijne koude zondag met een veel sneeuwpret gewenst.

Met vriendelijke groet,

Team Jozefschool